Alertă în Grecia. Metroul din Atena, evacuat după o alertă cu bombă

Alexandru Ichim |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Este alertă la Atena după ce un apel la numărul de urgențe anunța o posibilă bombă la metrou. 

Staţiile de pe două dintre cele trei linii ale metroului din Atena au fost evacuate şi închise, marţi, timp de aproximativ două ore în urma unei alerte anonime cu bombă, a declarat managerul de reţelei Stasy, relatează AFP, scrie Agerpres. 

Aceste măsuri, luate la ordinul poliţiei, au vizat peste 40 de staţii, inclusiv cea care deserveşte aeroportul internaţional al capitalei Greciei precum şi centrul de control al Stasy, a precizat această companie.

Alerta s-a dat printr-un apel telefonic



Aceste măsuri au survenit după un apel telefonic în care s-a afirmat că ar fi fost amplasate dispozitive explozive în staţiile de metrou Syntagma şi Monastiraki, în apropierea cartierului turistic Plaka.

Circulaţia s-au reluat după verificarea staţiilor de către echipa de genişti a poliţiei, ajutată de câini antrenaţi, a informat agenţia de presă elenă ANA.

CITEȘTE ȘI: Româncă în Grecia, ucisă și cimentată în grădina casei. Iubitul ei, găsit spânzurat în celulă

 

Grecia a fost zguduită recent de o crimă înfiorătoare. O româncă a fost ucisă și apoi cimentată în grădina casei, scrie romaniatv.net. Femeia era mamă a trei copii și avea 42 de ani. 

Iubitul acesteia, un român de 39 de ani, a fost acuzat pentru crima oribilă și arestat preventiv. La scurt timp a fost găsit spânzurat în celulă. O anchetă a fost deschisă în penitenciar, pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Românca fusese dată dispărută încă din luna mai a acestui an, dar abia în septembrie a fost descoperită, cadavrul ei fiind găsit de proprietarul casei în care locuia. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel