Alertă alimentară în România! Biscuiți cu bucăți de metal, retrași de pe rafturile Lidl

Cristina Iacob |
Data actualizării: | Data publicării:

Un cunoscut supermarket din România a notificat Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor cu privire la retragerea de pe rafturi a unui produs care poate conține bucățele de metal. 

Compania de retail Lidl a notificat Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor cu privire la retragerea de pe rafturi a unui sortiment de biscuiți cu ciocolată. Retragerea vine după o informare din partea producătorului. 

 

Este vorba despre aceeași alarmă emisă în Italia și alte țări din Europa

 

Retragerea vizează biscuiții cu ciocolată comercializate de către compania olandeză Banketbakkerij Merba BV, numărul de lot L 2334702, cu termen de valabilitate minim stabilit pentru 12 decembrie 2024. 

”Oostherhout, firma producătoare olandeză Banketbakkerij Merba B.V. retrage în prezent de pe piață produsul „Grandino Biscuiți din aluat fraged, cu 20% ciocolată cu lapte, 12% ,ciocolată neagră și 6% ciocolată albă 200g” cu termenul de valabilitate 12.12.2024. În cazul produsului vizat, nu se poate exclude faptul că acesta poate să conțină corpuri străine metalice. Ca urmare a posibilului pericol de rănire, clienții trebuie să aibă obligatoriu în vedere, cu ocazia consumării acestuia, retragerea de pe piață și să nu consume în niciun caz produsul afectat.”, potrivit ANSVSA.

Produsul afectat „Grandino Biscuiți a fost vândut în magazinele Lidl din România. Dacă clienții au cumpărat deja produsul, acesta poate fi returnat în toate magazinele Lidl. Contravaloarea acestuia va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel