ALERTĂ. Adolescentă dintr-un centru de plasament căutată de poliţişti

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

O adolescentă în vârstă de 16 ani dintr-un centru de plasament este căutată, luni, de autorităţile din judeţul Olt. Potrivit poliţiştilor, fata a plecat de lângă supraveghetorul cu care se afla la cumpărături într-un magazin şi nu a mai revenit la centru.

Poliţiştii din Olt au fost anunţaţi telefonic, luni, că Popa Elena Claudia, în vârstă de 16 ani, aflată în plasament la un centru al DGASPC Olt, nu a mai revenit în centru după ce a fost plecată la cumpărături, împreună cu un supraveghetor.

„În urma verificărilor s-a stabilit faptul că la data de 4 august a.c., în jurul orei 19.30, minora, în timp ce se afla în zona unui supermarket din municipiul Slatina, ar fi plecat fără acordul educatorului de serviciu care o însoţea şi nu a mai revenit", a declarat reprezentantul IPJ Olt.

Potrivit poliţiştilor, adolescenta a părăsit de mai multe ori centrul fără acordul personalului de serviciu, dar s-a întors.

Autorităţile spun că la data plecării, fata era îmbrăcată cu pantaloni (colanţi) cu imprimeu tip camuflaj, tricou negru şi purta tenişi negri cu talpa albă.

Semnalmente: înălţime aproximativ 1,65 m, greutate 75 kg , constituie atletică, ten deschis, ochi căprui, păr şaten, vopsit roşu, tuns scurt.

Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acesta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie, conform Mediafax.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel