Alegeri în Turcia. Erdogan, mesaj controversat după oprirea votului, la ora 17.00: „Este timpul să protejăm cu fermitate urnele de vot“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Pentru alegerile generale prezidențiale și parlamentare, 64 de milioane de alegători din Turcia s-au prezentat astăzi la urne. După încheierea procesului de votare, la ora 17.00, președintele Recep Tayyip Erdoğan a făcut o postare pe contul său de socializare. 

În postarea sa, Erdoğan a declarat: "Procesul de votare a fost finalizat în întreaga noastră țară într-un mod adecvat democrației noastre. Acum, ca întotdeauna, este timpul să protejăm cu fermitate urnele de vot. Continuați să protejați voința națiunii noastre până când rezultatele vor fi finalizate!"

Alegeri în Turcia. Erdogan, mesaj controversat după oprirea votului, la ora 17.00



Președintele Recep Tayyip Erdoğan a făcut o postare pe contul său de socializare după încheierea procesului de votare. În postarea sa, Erdoğan a declarat: "Continuați să protejați voința națiunii noastre până la finalizarea rezultatelor" și a adăugat: "Acum este timpul să protejăm urnele de vot cu fermitate, ca întotdeauna".

Postarea președintelui Recep Tayyip Erdoğan este următoarea: „Dragi colegi și prieteni... Procesul de votare a fost finalizat în întreaga noastră țară într-un mod corespunzător democrației noastre. Acum, ca întotdeauna, este timpul să protejăm cu fermitate urnele de vot. Continuați să protejați voința națiunii noastre până la finalizarea rezultatelor!“,  a scris Erdogan pe pagina sa de Facebook.

Președintele Recep Tayyip Erdoğan și soția sa, Emine Erdoğan, și-au exprimat votul pentru alegerile prezidențiale și pentru cea de-a 28-a legislatură a Parlamentului în Üsküdar, Istanbul.

Erdogan:  „Este timpul să protejăm cu fermitate urnele de vot“

 

Cetățenii l-au întâmpinat pe Erdoğan cu urale. Președintele provincial al Partidului AK din Istanbul, Osman Nuri Kabaktepe, l-a întâmpinat pe președintele Erdoğan la școală. Erdogan, care a efectuat procesul de votare în cabină, a aruncat apoi plicul în urna de vot și l-a semnat.

Erdoğan a folosit următoarele afirmații în declarația sa: "Cel mai important lucru de spus după ce am votat este că am urmărit procesul pentru democrația turcă încă de la orele dimineții. Procesul continuă fără incidente sau probleme. Cel mai important lucru a fost utilizarea voturilor în zona cutremurului. Cetățenii noștri și-au exprimat votul cu mult entuziasm. Nici aici nu există probleme. După numărarea voturilor din cursul serii, dorim un viitor favorabil pentru țara noastră, națiunea noastră și democrația turcă. Este foarte important ca toți alegătorii noștri să voteze fără griji până seara la ora 17:00, demonstrând astfel forța democrației turcești. Le urez succes tuturor membrilor comisiei de votare. Vom urmări rezultatele de la Istanbul."

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel