Alec Baldwin a ucis-o pe regizoarea de imagine și l-a rănit pe regizor, în timp ce a tras cu arma pe platourile de filmare de la „Rust“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Actorul Alec Baldwin a tras joi cu o armă de recuzită în timpul unor filmări și a ucis-o pe Halyna Hutchins, director de imagine, și l-a rănit pe regizorul Joel Souza, potrivit Reuters.

Incidentul a avut loc pe platoul lungmetrajului independent „Rust”, a anunțat biroul șerifului din Santa Fe County într-un comunicat.

„Biroul șerifului confirmă că doi oameni au fost împușcați pe platoul filmului . Halyna Hutchins, 42 de ani, director de imagine, și Joel Souza, 48 de ani, regizor, au fost împușcați când o armă de recuzită a fost descărcată de Alec Baldwin, 68 de ani, producător și actor”, a anunțat poliția într-un comunicat.

Alec Baldwin a ucis-o pe regizoarea de imagine și l-a rănit pe regizorul filmului Rust

 

Potrivit autorităților, Hutchins a fost transportată cu elicopterul la Spitalul University of New Mexico, unde a fost declarat decesul, în timp ce Souza a fost dus cu ambulanța la Centrul Medical Regional Christus St. Vincent pentru a fi tratat.

Nu au fost depuse încă acuzații în legătură cu incidentul, au spus reprezentanții poliției, care au adăugat că fac investigații în acest caz.

„Rust” (Rugină) este un western cu acțiunea localizată în 1880, în care joacă Alec Baldwin, Travis Fimmel și Jensen Ackles.

Alec Baldwin, cunoscut actor american


Născut în data de 3 aprilie 1958 în Amityville, New York, Alec Baldwin este un cunoscut actor de film american. El provine dintr-o familie cu șase copii, ai cărei patru frați au devenit, cu toții, actori.

A debutat în anii ’80 ai secolului trecut în roluri secundare în filme realizate de regizori celebri, între care Tim Burton (Beetlejuice), Mike Nichols (Working Girl), Jonathan Demme (Married to the Mob) și Oliver Stone (Talk Radio).

S-a făcut remarcat în rolul Jack Ryan din „Vânătoarea lui Octombrie Roșu” (1990). A jucat în filme regizate de Woody Allen (Alice, 1990, To Rome with Love, 2012, Blue Jasmine, 2013) și Martin Scorsese (The Aviator, 2004 și Departed, 2006), fiind nominalizat la Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar cu interpretarea din drama The Cooler (2003).

În perioada 2006 – 2013 jucat în sitcomul 30 Rock al rețelei NBC, câștigând două premii Primetime Emmy, trei Globuri de Aur și șapte premii acordate de Ghilda Actorilor de Televiziune.

Mai recent, l-a portretizat pe fostul președinte Donald Trump în producția Saturday Night Live, prestație care i-a mai adus un premiul Primetime Emmy.

Este la a doua căsătorie și are șapte copii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel