Ai oaspeți? Cu aceste batoane din brânză îi vei lăsa muți. Gospodinele moderne așa pregătesc aperitivele. O rețetă surpriză bonus!

Loredana Iriciuc / 18 mai, 19:22
Ai oaspeți? Cu aceste batoane din brânză îi vei lăsa muți. Gospodinele moderne așa pregătesc aperitivele. O rețetă surpriză bonus! FOTO: captură video YouTube @Валентина Сидорова
Ai oaspeți? Cu aceste batoane din brânză îi vei lăsa muți. Gospodinele moderne așa pregătesc aperitivele. O rețetă surpriză bonus! FOTO: captură video YouTube @Валентина Сидорова

O rețetă simplă, dar foarte gustoasă de batoane din brânză de casă. Un minim de produse și un maxim de plăcere. Chiar și un copil se descurcă cu gătitul acesto batoane din brânză.

Ingrediente:

- 300 grame brânză tare

- 1 ou

- 30 grame de făină de grâu

- 70 mililitri ulei vegetal.

Cel mai moale și pufos pandișpan cu vanilie. Toate secretele pentru a-ți ieși perfect

 

Batoane din brânză - Mod de preparare

 

Pentru a începe această rețetă, trebuie mai întâi să pregătim cele patru ingrediente pentru batoanele din brânză. După ce le-am pus pe toate pe masa de lucru, răzuim brânza prin răzătoarea fină. Apoi, adăugăm făina și oul și amestecăm totul foarte bine.

Când totul este bine amestecat și compoziția a devenit omogenă, formați batoanele din brânză.

După ce le-ați format, prăjiți-le în ulei vegetal până se rumenesc. Le scoatem pe hârtie absorbantă și sunt gata! 

Din cartofi și ceapa roșie gătești o salată de milioane! Combinația aceasta este aur! Vei înlocui de tot clasica salată orientală

 

Rețetă bonus - Crochete cu brânză

 

Crochetele cu brânză sunt un aperitiv fierbinte spectaculos făcut din pâine, brânză, ouă și lapte.

Ingrediente:

- 300 de grame de pâine albă (fără crustă)

- 1 pahar cu lapte

- 2 ouă

- 100 de grame de brânză

- o legătură de mărar

- scorţişoară

- sare

- pesmet.

Nu știai ca din roșii, brânză și măsline iese așa capodoperă. O să gătești salata chiar azi. Rezultatul e de milioane!

 

Rețetă bonus - Crochete cu brânză, mod de preparare

 

Mai întâi va trebui să tăiați pâinea albă în cuburi. Când este gata tăiată, pune pâinea într-un castron adânc, toarnă lapte și lasă 15 minute.

După ce au trecut cele 15 minute, frământați pâinea cu o furculiță și introduceți 1 ou. Adăugați brânza rasă, sare, scorțișoară și amestecați bine.

Din compoziția pregătită facem bile. Scufundați-le într-un ou bătut cu mărarul tocat. Rulați prin pesmet și prăjiți crochetele de brânză până se rumenesc, într-o cantitate mare de ulei.

Puneți crochetele de brânză pe un șervețel astfel încât uleiul în exces să fie absorbit.

Din cartofi și tocătura faci minuni. Oaspeții se vor linge pe degete

Poftă bună!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News


Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.1.0