Nu știai ca din roșii, brânză și măsline iese așa capodoperă. O să gătești salata chiar azi. Rezultatul e de milioane!

Nu știam ca din roșii, brânză și măsline iese așa capodoperă. O să gătești salata chiar azi. Rezultatul e de milioane!
Nu știam ca din roșii, brânză și măsline iese așa capodoperă. O să gătești salata chiar azi. Rezultatul e de milioane!

Perlele de mozzarella sunt perfecte în salate. Îi dau o notă plăcută și orice ajutor este binevenit pentru a face aceste preparate mai atractive și pentru a încuraja oamenii să mănânce sănătos. În zece minute vei avea gata o cină sănătoasă și delicioasă cu această salată de roșii, brânză și măsline negre. Nu sună bine?

La StiriDiaspora.ro vă prezentăm de această dată o salata de macrou în ulei pe care o combinăm cu roșii, brânză și măsline negre delicioase! 

Salată de cartofi americană fabuloasă. Uită de salata orientală, este de zece ori mai bună! Ține minte rețeta că se vor linge toți pe degete

 

Ingrediente pentru a face salata de roșii, brânză și măsline negre

 

- trei roșii coapte, dar tari

- 125 de grame de perle de brânză mozzarella

- 50 de grame de măsline negre fără sâmburi

- 1 conservă de macrou în ulei

- 50 de grame de castraveți murați

- 50 de grame de ceapă murată

- 1 mână de crutoane

- 1 strop de ulei de măsline extravirgin

- 1 praf de busuioc uscat

- 1 praf de sare.

Cu iaurt şi castravete faci cel mai delicios sos posibil. De zece ori mai bun decât tzatziki. O rețetă surpriză bonus!

 

Cum se prepară salată de roșii, brânză și măsline negre

 

Pentru a ne pregăti salata de roșii și brânză mozzarella începem prin a spăla și usca bine roșiile. Tăiați-le și puneți-le într-un castron.

Scurgeți măslinele și ceapa și puneți-le împreună cu roșiile. Scurgeți murăturile, tocați-le și adăugați-le în bolul de salată. Scurgeți uleiul din conserva de macrou, tăiați-l în bucăți mari și adăugați-l peste celelalte ingrediente.

Melitzanosalata, salată grecească de vinete. Așa ceva n-ai văzut nici în restaurante! Rețeta care a cucerit milioane de gospodine

Se îmbracă cu ulei, sare și busuioc uscat (dacă aveți proaspăt este mai bine). Amestecați bine și înainte de servire adăugați perlele de mozzarella și crutoanele pentru ca pâinea să nu se înmoaie.

Poftă bună!

Sfat: Dacă nu aveți perle de mozzarella, puteți folosi mozzarella și o tocați.

Sos de brânză pentru carne. Îți sucește mințile! Nu vei mai mânca friptura altfel

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News


Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy