Din cartofi și ceapa roșie gătești o salată de milioane! Combinația aceasta este aur! Vei înlocui de tot clasica salată orientală

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Din cartofi și ceapa roșie gătești o salată de milioane! Combinația aceasta este aur! Vei înlocui de tot clasica salată orientală
Din cartofi și ceapa roșie gătești o salată de milioane! Combinația aceasta este aur! Vei înlocui de tot clasica salată orientală

Salatele sunt cel mai bun mod de a învinge căldura, deoarece, pe lângă faptul că sunt răcoritoare, ne permit să obținem un preparat complet și delicios în doar câteva minute. 

Le putem rezerva într-o caserolă și le putem transforma într-o mâncare pentru plajă. De asemenea, le putem mânca acasă sau le putem servi ca garnitură pentru un alt fel de mâncare. Dacă îndrăznești să o încerci pe cea pe care o împărtășim în StiriDiaspora.ro, continuă să citești și învață cum să faci o salată de cartofi cu ceapă roșie delicioasă.

Salată rusească cu o notă cremoasă de maioneză. Rețeta tradițională

 

Salată de cartofi cu ceapă roșie - Ingrediente

 

- 1 kilogram de cartofi fierți

- 250 de grame de ton în ulei

- 1 ceapă mov

- 1 mână de măsline după gust

- amestec de frunze verzi.

Ouă prostuțe foarte rafinate. Nu te mai chinui cu chiftelele clasice. Genială idee

Pentru a condimenta:

- 100 de mililitri de ulei de măsline

- 1 lămâie (suc)

- 2 căței de usturoi

- 1 linguriță de turmeric

- 1 praf de piper negru

- 1 praf de sare.

 

Salată de cartofi cu ceapă roșie - Mod de preparare

 

Să începem rețeta de salată! Punem cu tot cu coajă cartofii la fiert. Apoi continuăm să spălăm bine frunzele, tăiem ceapa roșie și și scoatem sâmburii din măsline (dacă au sâmburi). 

Când cartofii sunt gata, îi curățăm și îi tăiem. Punețu ingredientele de mai sus într-un bol de salată, adăugați tonul scurs și amestecați bine. Pentru a grăbi procesul, putem trece cartofii fierți prin apă rece, deoarece salata de cartofi și ceapă roșie pe care o pregătim nu se servește caldă.

Nu știai ca din roșii, brânză și măsline iese așa capodoperă. O să gătești salata chiar azi. Rezultatul e de milioane!

Pentru a face condimentul, amestecați uleiul de măsline cu sucul de lămâie, usturoiul zdrobit, turmeric, sare și piper după gust. Dacă ne place mai mult, putem pregăti și o vinegreta cu muștar și miere. La fel, oțetul balsamic este o opțiune excelentă.

Să turnăm sosul peste salata de cartofi cu ceapă roșie și ton, amestecăm și servim imediat. Această salată de vară este ideală pentru a o include în rețetele noastre pentru a o duce la plajă, la un picnic sau pentru a o savura acasă fără a petrece mult timp în bucătărie.

Melitzanosalata, salată grecească de vinete. Așa ceva n-ai văzut nici în restaurante! Rețeta care a cucerit milioane de gospodine

Poftă bună!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel