Zeci de români, la coadă fără distanțare la pârtia din Sinaia: „Nu realizează că virusul s-a răspândit prin intermediul stațiunilor de ski”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Mai mulți pasionați ai sporturilor de iarnă s-au înghesuit astăzi la porțile telescaunului care duce pe pârtia Valea Soarelui din Sinaia.

Astăzi s-a dat start sezonului de ski în Sinaia. Imaginile de pe camerele de luat vedere de pe Valea Soarelui arată mai multe persoane care nu respectă distanțarea fizică la ora prânzului, la porțile telescaunului nou din vale.

„Părtii bune, zăpadă fenomenală și toată lumea aici”, este anunțul oficial de deschidere postat pe pagina de Facebook Gondola Sinaia.

 

„Virusul s-a răspândit în Europa prin intermediul stațiunilor de ski”

 

Turiștii, îndeosebi pasionații sporturilor de iarnă se arată însă îngrijorați de aglomerația ce va urma în weekend și de riscul ca instalațiile să fie închise tocmai pricina faptului că nu se respectă normele de distanțare socială.

„Administratorii domeniului nu știu dacă realizează că virusul s-a răspândit în Europa prin intermediul stațiunilor de ski. Cu Bucureștiul aflat la un pas de carantinare, dacă nu se iau măsuri să stea oamenii la distanță unul față de altul când își așteaptă rândul să urce în telescaun, o să dispară 90% din cei de acolo. Și apoi tot ei se vor plânge că au avut un sezon prost din cauza măsurilor luate de statul român.. când problema vine chiar din cauza lipsei de măsuri luate de către ei, ca administratori", a comentat un internaut, potrivit Ziare.com.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel