Afacerist român, mort într-un accident cumplit. Bărbatul deținea o avere impresionantă

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Foto: ILUSTRATIV
Foto: ILUSTRATIV

Un om de afaceri din Câmpina si-a pierdut viața miercuri, într-un accident teribil, pe un drum județean din Prahova.

Bărbatul a pierdut controlul volanului și a intrat în singurul copac de la marginea șoselei, informează Știrile PRO TV. Partea din față a mașinii a fost complet distrusă, iar una dintre roți, piese și bucăți din caroserie s-au împrăștiat pe câmp.

Echipajele care au ajuns la locul accidentului n-au mai avut ce face: bărbatul de 65 de ani murise pe loc.

Victima deținea în Câmpina un complex de agrement, o bază sportivă și o fabrică de mezeluri.

 

Familie de români, implicată într-un accident mortal, în Italia

 

O familie de români a fost implicată, marți seară, într-un teribil accident între Leini și Lombardore, provincia Torino, Italia. Bilanțul tragediei: un mort și trei răniți, dintre care un copil de 12 ani transportat în stare foarte gravă cu elicopterul la spital. 

Pe drumul de stat 460 dintre Leini și Lombardore a avut ieri seară o ciocnire frontală între două mașini. Un Suzuki Wagon care se îndrepta spre Leini a intrat pe contrasens acolo unde s-a izbit de un Ford Ka, în care se afla o familie de români.  După ciocnirea frontală, mașina vinovatului s-a prăbușit peste balustradă aproape dezintegrându-se. 

Victima, Sid Ahmed Kadiri, un algerian în vârstă de 27 de ani, rezident în Torino, a murit pe loc. El era pasager în primul autoturism. La volan se afla un italian de 26 de ani din Castellamonte, transportat la spitalul Giovanni Bosco cu răni minore.

O familie de români cu domiciliul în Lombardore se deplasa cu al doilea autoturism. Fetița româncă se află la spitalul Regina Margherita din Torino, unde medicii încearcă să-i salveze viața. Tatăl, care era pasager, în vârstă de 48 de ani, a fost transportat la Giovanni Bosco din Torino cu răni minore. Mama în vârstă de 46 de ani care se afla la volan a fost nevătămată.

La fața locului, pe lângă paramedici, au intervenit și pompierii din Caselle Torinese și Torino Stura, precum și elicopterul comandamentului provincial. Investigațiile asupra dinamicii incidentului sunt efectuate de carabinieri ai companiei Venaria Reale. Drumul, aflat deja în centrul controversei din cauza numeroaselor accidente fatale, a rămas închis pentru o perioadă îndelungată. 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel