Adriana Stănescu, concurenta eliminată de la Chefi la Cuțite, are o carieră frumoasă în Anglia

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Adriana Stănescu, concurenta eliminată de la Chefi la Cuțite, are o carieră frumoasă în Anglia
Adriana Stănescu, concurenta eliminată de la Chefi la Cuțite, are o carieră frumoasă în Anglia

Adriana Stănescu, concurenta eliminată de la Chefi la cuțite, are o poveste inspirațională de viață. După ce a obținut 8 puncte la proba individuală, Adriana a părăsit competiția.

La doar 19 ani, a decis să plece din România și să se stabilească în străinătate. Cu toate că a trecut prin momente dificile, ea se bucură de ceea ce face acum. La preselecții, Adriana a povestit despre provocările vieții sale și despre rolul de mamă singură pe care îl îndeplinește cu dragoste și dăruire.

Eliminare Chefi la Cuțite 07 iunie 2023. Doi concurenți au fost eliminați. Surpriză de proporții pentru cele trei echipe!

După plecarea în străinătate, Adriana Stănescu a avut de înfruntat multe obstacole. A locuit în Londra timp de mai mulți ani, unde și-a construit o nouă viață. Cu o atenție deosebită acordată dietei și sportului, Adriana a adoptat un stil de viață sănătos. Ea este antrenor de fitness, consilier nutriționist, life coach, scrie antenastars.ro. 

Cu toate că a avut o perioadă  în care a stat pe străzi în Londra, Adriana Stănescu a reușit să găsească puterea de a merge mai departe și de a-și crea un viitor mai bun pentru ea și fiica sa. Ea a reușit să se adapteze noilor condiții și să-și construiască o carieră în domeniul fitnessului, demonstrând că perseverența poate duce la succes chiar și în cele mai dificile momente ale vieții.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel