Adrian Năstase: „Până acum NU au avut CURAJ”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Adrian Năstase afirmă, într-o postare pe blogul său personal, că așa zisele serviciile de mentenanță au fost folosite ani de-a rândul pentru căpușarea instituțiilor statului.

Fostul premier dă ca exemplu linia de transport bagaje de la Aeroportul Otopeni.

„Una din „ingineriile" folosite in ultimii ani pentru câstiguri importante o reprezintă căpusarea unor institutii publice prin asa zisele servicii de mentenanță. In loc să se facă investitii care să inlocuiască unele instalatii ce trebuiau casate de multă vreme, se recurge la costisitoare servicii de „mentenantă".

Un exemplu este reprezentat de linia de transport bagaje de la Aeroportul Otopeni sau de benzile rulante. Acestea trebuiau inlocuite de multi ani. Costul lor ar fi fost de 3-4 milioane de euro. In loc să se facă această investitie, se folosesc echipe numeroase pentru „mentenanta" unor echipamente ce trebuiau scoase din uz de mult timp.

Aceeasi filozofie se intâlneste si la constructia de drumuri, firmele fiind interesate să fie chemate periodic pentru reparatii. Pentru „mentenanță".

Concluzia nu poate fi trasă decăt de către autorităti...Până acum nu au avut curaj”, a scris Năstase pe blogul personal.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel