Adorată de public la Sanremo

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Barcelona 10.01.2016  Politica Debate de investidura del nuevo President de la Generalitat Carles Puigdemont, en la foto besando a su esposa. FOTO  RICARD CUGAT
Barcelona 10.01.2016 Politica Debate de investidura del nuevo President de la Generalitat Carles Puigdemont, en la foto besando a su esposa. FOTO RICARD CUGAT
Mădălina Ghenea a strălucit pe scenă. Frumoasa româncă a prezentat Festivalul de la Sanremo, unde a atras toate privirile.

Mădălina Ghenea a strălucit pe scena Sanremo. Frumoasa româncă a participat la Festivalul de la Sanremo, în calitate de coprezentator, unde a atras toate privirile.

 

 

De-a lungul serii, Mădălina a schimbat mai multe ţinute. Astfel, actriţa a purtat, pentru început, o rochie cu imprimeu de leopard, pentru ca mai apoi sa apară într-o rochie neagră, cu trenă, în care a arătat absolut divin. Spre finalul evenimentului, frumoasa olteancă a optat pentru o rochie strălucitoare, de culoare argintie, inspirată din moda anilor `20.

 

 

Pe scena Festivalului de la Sanremo au urcat, anul acesta, nume mari precum Elton John sau Laura Pausini. Mădălina Ghenea a fost extrem de emoţionată, însă, cu toate astea, a plăcut tuturor.

 

SURSA: YVE.RO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel