Adolescentă româncă, de 17 ani, dată dispărută de familie. Dacă ați văzut-o pe Petruța, sunați la 112

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Adolescentă româncă, de 17 ani, dată dispărută de familie. Dacă ați văzut-o pe Petruța, sunați la 112
Adolescentă româncă, de 17 ani, dată dispărută de familie. Dacă ați văzut-o pe Petruța, sunați la 112

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 17 ani, din municipiul Dorohoi.

Barnea Petruța Angela a părăsit domiciliul în această dimineață, 22 noiembrie 2021, în jurul orei 9, iar până în prezent nu a revenit și nici nu a luat legătura cu familia.

Semnalmente: 1,68 metri înălțime, greutate de aproximativ 55 de kg, păr blond, ochi albaștri,ten deschis, constituție atletică.

Vestimentația la momentul plecării: Geacă scurtă cu glugă, de culoare muștar cu gri, pantaloni tip blue-jeans albaștri, încălțăminte sport de culoare galbenă.

Cetățenii care dețin informații cu privirea aceasta persoana sunt rugați sa apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție!

 

Minoră de 13 ani, căutată cu disperare de familie. Denisa are doar 13 ani

 

O minoră de 13 ani a plecat de la domiciliul din Oradea în cursul zilei de joi, 18 noiembrie, în jurul orei 11:00, iar de atunci nu se mai știe nimic de ea. 

Potrivit polițiștilor, minora Zambo Denisa are faţă ovală, ochi căprui, păr negru.

​SEMNALMENTE: 1,55 m înălțime, aproximativ 40 de kg., faţă ovală, ochi căprui, păr negru, drept, de lungime medie (până la umeri).

ÎMBRĂCĂMINTE: Nu au fost furnizate detalii cu privire la vestimentația pe care aceasta o purta la data dispariției.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie. Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!!”, transmit polițiștii.

 

O altă tânără, ALEXANDRA SORANA, a fost dată dispărută acum câteva zile

 

O altă tânără de 17 ani, din Cluj-Napoca, a fost dată dispărută dintr-o casă de tip familial. Poliţiştii clujeni fac apel la cetăţeni pentru a informa autoritățile dacă au văzut-o. Polițiștii desfășoară acțiuni pentru depistarea unei minore în vârstă de 17 de ani care a plecat marţi de la domiciliul din municipiul Cluj-Napoca și nu s-a mai întors acasă.

„Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că la data de 16 noiembrie a.c., în jurul orei 08.00,  MILAC ALEXANDRA SORANA, în vârstă de 17 de ani a plecat de la casa de tip familial din municipiul Cluj-Napoca și nu s-a mai întors.

SEMNALMENTE tinerei sunt:  înălţime aproximativă – 1,50m, 60 kg, păr șaten cu șuvițe blonde, ochi albaștri.

La momentul plecării, minora purta pantaloni tip jeans de culoarea albastră, jachetă neagră cu blană albă în zona umerilor, încălțăminte sport alba și rucsac negru.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minoră, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit la numărul unic de urgenţă 112!”, transmite IPJ Cluj, într-un comunicat de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel