Franţa. Tânără, umilită monstruos de familie, că s-a îndrăgostit de un băiat. A fost bătută şi rasă pe cap

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

O adolescentă de 17 ani , din Franţa, a fost pedepsită crunt de rudele sale, deoarece a avut o relație cu băiat de origine sârbă, au declarat vineri surse judiciare.

 

Părinţii tinerei, unchiul și mătușa au fost reţinuţi de poliţie. Cele patru persoane, cărora li s-a interzis contactul cu tânăra, vor fi judecate pentru violență împotriva unei minore, a declarat pentru AFP procurorul adjunct Margaret Parietti. 

Adolescenta, care a sosit în Franţa din Bosnia, acum doi ani, s-a îndrăgostit de un tânăr sârb, cu care locuia în aceeași clădire, în localitatea Besançon., transmite tn8.tv.

"Cele două familii s-au cunoscut și prietenia lor u a fost o problemă. Însă când tinerii au început să vorbească despre căsătorie, părinții adolescentei i-au spus: 'Suntem musulmani, nu te vei  căsători cu un creștin'", a spus Parietti. 

De atunci adolescenta nu a mai putut lua legătura cu tânărul. Ulterior, cei doi iubiţi au decis să fugă. Peste patru zile s-au întors la părinţii fetei, fiind însoțiți de părinții băiatului. Mama tinerei a fost cea care a lovit-o prima. Apo, fata a fost dusă în altă cameră, unde a fost maltratată. Unchiul ei, fratele tatălui, a bărbierit-o şi bătut-o" , a explicat magistratul, care a remarcat că înainte din asta fata avea „60 de centimetri de păr”. Părinții adolescentei sunt urmărit penal pentru că au agresat tânăra chiar şi înainte de mutarea lor în Franța.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel