Adolescent român, de 14 ani, dispărut de acasă. Părinții îl caută disperați pe Marius Daniel

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Adolescent român, de 14 ani, dispărut de acasă. Părinții îl caută disperați pe Marius Daniel
Adolescent român, de 14 ani, dispărut de acasă. Părinții îl caută disperați pe Marius Daniel

În această după-amiază, poliţişti din cadrul Poliției Orașului Bechet au fost sesizați, de către o femeie, din comuna Sadova, cu privire la faptul că, fiul ei, Voicu Marius Daniel, de 14 ani, a dispărut.

 

Potrivit mamei, adolescentul, Voicu Marius Daniel, de 14 ani, a plecat în ziua de 9 decembrie, de la o stână aflată în extravilanul comunei Daneți și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime 1,68-1,72m, greutate 65-70 kg, ten deschis, ochi căprui, fața alungită, păr castaniu, constituție atletică.

La momentul plecării, minorul era îmbrăcat într-o pereche de pantaloni de trening de culoare negru, geacă de culoare închisă, în picioare purta papuci, iar pe cap un fes de culoare închisă.

Persoanele care dețin informații utile cu privire la minorul dispărut sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112, sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

 

Adolescentă româncă, de 17 ani, dată dispărută de familie, în luna noiembrie

 

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 17 ani, din municipiul Dorohoi.

Barnea Petruța Angela a părăsit domiciliul în această dimineață, 22 noiembrie 2021, în jurul orei 9, iar până în prezent nu a revenit și nici nu a luat legătura cu familia.

Semnalmente: 1,68 metri înălțime, greutate de aproximativ 55 de kg, păr blond, ochi albaștri,ten deschis, constituție atletică.

Vestimentația la momentul plecării: Geacă scurtă cu glugă, de culoare muștar cu gri, pantaloni tip blue-jeans albaștri, încălțăminte sport de culoare galbenă.

Cetățenii care dețin informații cu privirea aceasta persoana sunt rugați sa apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție!

 

Minoră de 13 ani, căutată cu disperare de familie. Denisa are doar 13 ani

 

O minoră de 13 ani a plecat de la domiciliul din Oradea în cursul zilei de joi, 18 noiembrie, în jurul orei 11:00, iar de atunci nu se mai știe nimic de ea. 

Potrivit polițiștilor, minora Zambo Denisa are faţă ovală, ochi căprui, păr negru.

​SEMNALMENTE: 1,55 m înălțime, aproximativ 40 de kg., faţă ovală, ochi căprui, păr negru, drept, de lungime medie (până la umeri).

ÎMBRĂCĂMINTE: Nu au fost furnizate detalii cu privire la vestimentația pe care aceasta o purta la data dispariției.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie. Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!!”, transmit polițiștii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel