Un băieţel de 12 ani, hărţuit de colegii de clasă, şi-a pus capăt zilelor. Mama, în stare de șoc: "I s-a spus că va merge în iad"

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Un băieţel de 12 ani, hărţuit de colegii de clasă, şi-a pus capăt zilelor. Mama, în stare de șoc I s-a spus că va merge în iad
Un băieţel de 12 ani, hărţuit de colegii de clasă, şi-a pus capăt zilelor. Mama, în stare de șoc I s-a spus că va merge în iad

Un băiat de 12 ani din s-a sinucis, la sfârșitul lunii noiembrie, după ce a fost agresat de colegii de clasă, care l-au tachinat că va merge în iad pentru că nu îi plac fetele, povestesc părinții micuțului. 

Tragedia s-a petrecut în Tennessee, SUA. Băiețelul Eli Fritchley, care și-a luat viața pe 28 noiembrie, a fost descris de părinții săi drept cineva care nu se temea să fie el însuși. ''Era liniștit, Era un suflet pașnic", a declarat mama lui, Debbey Fritchley, din Shelbyville, care a găsit corpul neînsuflețit al fiului ei în dormitorul său.

Ea a spus că Eli, care urma școala gimnazială Cascade, a cântat la trombon într-o fanfară, îşi picta unghiile și îi plăcea să poarte roz. De asemenea, purta același pulover cu SpongeBob la cursuri aproape în fiecare zi.

 

Părinţii nu au crezut că băieţelul va recurge la un astfel de gest 

 

Înainte de sinucidere, Eli nu a dat impresia că a luat în serios hărțuirea, spune Debbey Fritchley.  Mama îndoliată a mai spus că fiul ei, căruia îi plăcea să spele rufele, își spăla zilnic puloverul pentru a-l putea purta din nou la școală a doua zi. Colegii lui Eli l-au tachinat și l-au hărțuit pentru alegerile sale stilistice: ''I s-a spus că va merge în Iad. I-au zis asta destul de des'', relatează  observatornews.ro

În timp ce Eli plângea uneori pentru ceea ce a îndurat, părinții lui au declarat că nu și-au dat seama în ce măsură a suferit traume. ''A fost cu adevărat abuziv'', a declarat tatăl său, Steve Fritchley, pentru WKRN-TV. ''Nu cred că a fost vreodată ceva fizic. Cred că au fost doar cuvinte, dar cuvintele au durut.''  După moartea fiului lor, familia s-a dedicat cauzei combaterii agresiunii asupra copiilor. De asemenea, a fost creată o campanie pe GoFundMe, conform Daily Mail.

 

O fetiţă de 11 ani s-a spânzurat în camera sa: „Sunt nefericită” a scris minora în biletul de adio

 

O copilă de doar 11 ani s-a spânzurat, la sfârșitul lunii octombrie, lăsându-i mamei un bilet de adio. „Sunt nefericită”, a scris fetiţa de 11 ani  în biletul de adio. Copila s-a spânzurat în camera sa, în Anglia. Kenya Moreno Molongua se născuse în Spania, iar acum locuia cu mătuşa sa în Luton, Bedfordshire, Anglia. Minora s-a comportat normal cu câteva ore înainte de a-și lua viața. Mătuşa sa, Raquel Molongua-Nguba, a povestit că fata „se lupta cu sexualitatea sa”.

„Era foarte nostimă, dar foarte diferită. Era prea matură pentru vârsta sa, ştia ce vrea şi urmărea să-și facă treaba. Cu două sau trei zile înainte de a muri, ea a spus că vrea să fie o gotică, ceea ce era cu adevărat ieșit din comun”, a povestit femeia. După ce a ajuns acasă de la serviciu în jurul orei 18.30 pe 15 aprilie, a auzit-o pe Kenya vorbind cu bunica ei și „părea normală”.

Kenya a coborât la parter în jurul orei 20.30 să ia niște tăieței și glumea cu bunica ei. În jurul orei 21.30, Raquel Molongua-Nguba a fost trezită de ţipătul mamei sale, bunica Kenyei. A alergat la etaj și și-a văzut mama încercând să o ajute pe Kenya. Familia a încercat să îi acorde primul ajutor, înainte de sosirea paramedicilor și a medicilor, dar Kenya a fost declarată moartă la fața locului, se spune în raportul prezentat la Tribunalul din Bedfordshire.  O examinare post-mortem a concluzionat că ea a murit prin asfixiere, iar în urma examenului toxicologic nu s-a găsit alcool sau droguri în sângele fetei, scrie observatornews.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel