Adolescent român, BĂTUT și UMILIT pe un câmp de alți patru tineri. S-au lăudat apoi pe Internet cu isprava lor | VIDEO

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un adolescent român a fost umilit de mai mulți tineri pe un câmp din Maramureș. Aceștia s-au filmat în timp ce urinau pe băiatul pus la pământ, lovindu-l apoi.

Imagini umilitoare și șocante pe un câmp din Șomcuta Mare, județul Maramureș. Patru adolescenți l-au umilitar pe un alt tânăr într-un mod de-a dreptul josnic.

Într-un clip video postat chiar de autorii faptei, se poate vedea cum un băiat este pus la pământ și mai mulți tineri urinează pe el. Mai mult, după gestul reprobabil la care a fost supus, unul dintre cei patru tineri l-a lovit violent cu piciorul în ceafă. Pentru ca isprava lor să fie completă, unul dintre tienri a postat apoi imaginile pe o rețea de socializare


Conform informaților publicației baiamare24.ro, care a postat imaginile înainte de a dispărea de pe Internet, polițiștii din Șomcuta Mare au văzut imediat imaginile video și s-au autosesizat, deschizând un dosar penal, iar cei patru tineri au fost duși la audieri.


Deocamdată nu se știe din ce motiv cei patru au recurs la asemenea gesturi reprobabile. Nu au avut o explicație în fața polițiștilor. „Tinerii au fost identificaţi şi a fost deschis dosar penal pentru lovire sau alte violenţe”, a arătat Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, citată de baiamare24.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel