Adolescent român, înjunghiat într-un parc de doi interlopi

Andreea Cosma |
Data publicării:

Un adolescent a fost agresat de doi tineri, în timp ce se afla într-un parc din comuna Cernica, județul Ilfov, minorul fiind dus la spital. Polițiștii fac cercetări pentru depistarea agresorilor, care sunt cercetați pentru tentativă de omor.

Potrivit Poliției Ilfov, agresiunea s-a produs miercuri noaptea, în jurul orei 22. Polițiștii din Cernica au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, că fiul său, în vârstă de 17 ani, a fost agresat fizic în timp ce se afla în în parc, în Cernica. Minorul a fost fiind transportat la un spital din București.

Polițiștii de investigații criminale au identificat doi bărbați, în vârstă de 18 și 23 de ani, bănuiți de comiterea faptei sesizate, iar acum fac investigații pentru depistarea lor.

Potrivit surselor Antena 3, ar fi vorba despre doi interlopi.

În prezent polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din Ilfov continuă cercetările, în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor, urmărirea penală fiind în competența exclusivă a Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel