Adolescent din Cluj, reținut la vamă. E acuzat de trafic de minori și tâlhărie

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:

Un tânăr de 19 ani, bănuit de trafic de minori și tâlhărie, a fost reținut pentru 24 de ore, în urma cercetărilor efectuate de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Cluj.

Pe numele tânărului fusese emis un mandat de aducere, după ce pe data de 28 iunie, a fost surprins în Punctul de Trecere a Frontierei Borș și condus la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Cluj, în vederea audierilor. Din cercetări a reieșit că, tânărul, alături de alți bărbați, ar fi racolat o minoră, în scopul obligării acesteia la practicarea prostituției, în județele Cluj și Mureș. Tânărul urmează să fie prezentat Tribunalului Cluj, cu propunere de arestare preventivă.

La data de 17 iunie, Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Cluj, au efectuat 5 percheziții domiciliare, la locuințele unor persoane bănuite de trafic de minori, tâlhărie și act sexual cu un minor. Patru bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 76 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore, scrie someseanul.ro.

În cursul lunii decembrie 2020, un bărbat, de 35 de ani, ar fi racolat o minoră, în scopul obligării acesteia la practicarea prostituției, în județele Mureș și Cluj. Bărbatul ar fi fost sprijinit de alți 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 76 de ani, care ar fi transportat minora la locații stabilite, în vederea practicării prostituției. Unul dintre bărbați, în vârstă de 76 de ani, ar fi întreținut, de mai multe ori, acte sexuale cu o altă minoră. În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 5 telefoane mobile, 5 cartele sim, un memory stick și mai multe înscrisuri. Patru dintre bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 76 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel