Ademenit cu dulciuri de un pedofil, iar apoi ucis și batjocorit. Sfârșit groaznic pentru un băiat de 12 ani

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Un băiat de 12 ani a fost violat și sugrumat, după ce a fost ademenit de un pedofil, care i-a oferit dulciuri și l-a dus într-o clădire abandonată din Ucraina, informează Daily Mail.

Potrivit surselor, elevul Rodion Volkov, se întorcea acasă de la antrenamentul de fotbal, atunci când a fost ademenit de un pedofil, care s-a apropiat de el. El a început o conversație cu băiatul în orașul Dnipro, situat în partea centrală a țării. Câștigând încrederea băiatului, străinul l-a dus la un magazin alimentar din apropiere. Acolo i-a cumpărat un pachet de dulciuri, relatează sursele media din Ucraina.

Imaginile de supraveghere au surprins băiatul care stătea alături de un bărbat 59 de ani, într-un magazin. O altă imagine îi arată apoi plecând împreună. După ce au părăsit magazinul, bărbatul l-a invitat pe Rodion să viziteze o clădirie abandonată dintr-un parc local. Când au intrat în clădire, bărbatul a violat băiatul apoi l-a ucis. Monstruos este faptul că relații sexuale și cu cadavrul, spun anchetatorii.

Rudele băiatului l-au dat dispărut la poliție după ce acesta nu s-a mai întors acasă. Băiatul nu a mai răspuns nici la apelurile telefonice făcute către el. Ofițerii au urmărit rapid telefonul mobil al băiatului și au început să caute în perimetrul parcului.

Pedofilul a fost găsit în clădirea abandonată, pe o saltea improvizată, acoperită de haine. Bărbatul cu fața plină de sânge, a sărit în picioare, ridicându-și pantalonii și comportându-se nervos. Ofițerii au dat la o parte hainele și au găsit trupul gol al băiatului.

Bărbatul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, s-a dovedit a fi un om fără adăpost, care locuia în clădirea părăsită. Acesta a fost  arestat și a mărturisit crima. El a spus că l-a violat pe băiat înainte de a-l ucide. Ulterior a întreținut relații sexuale cu cadavrul.

Poliția a deschis un dosar penal pentru viol și omor împotriva bărbatului, care a fost arestat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel