Actorul Marius Manole: Nu vreau un premier AGRAMAT. Suntem de râsul EUROPEI

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Actorul Marius Manole a fost invitat la Realitatea tv unde a comentat gafa făcută de Viorica Dăncilă, care, la declaraţia comună susţinută cu omologul muntenegrean, a încurcat numele capitalei Podgoriţa cu Priştina, capitala Kosovo, stat nerecunoscut diplomatic de către România.

"E grav că nu mă mai miră că spune asta. M-ar mira dacă o frază ar fi spusă corect. Nu cred că Dăncilă şi-a dat seama că a greşit. Dacă pe ea n-o corectează nimeni. Un singur om o poate corecta, are un singur Dumnezeu, şi dacă Dumnezeu nu e lângă ea, e liberă. O parte ne simţim penibil, ne simţim prost, iar altă parte, cu care mă cert pe social media, spune că nu e o problemă cu doamna Dăncilă. Suntem de râsul Europei. Ar merge o categorie de categoria C, o comedie proastă despre ce ni se întâmplă. Eu am 40 de ani şi n-am crezut că o să ajung într-o ţară în care clasa politică să fie atât de jos", a spus Marius Manole.

"Am văzut ce prim-ministru avem. Nu prea mai încredere în instituţiile statului. Văd unde se duc banii în cultură, ce fac... Mă bat pentru mine, pentru comunitate, vreau o ţară civilizată, pentru tinerii care vor să plece. N-am vrut să stau pasiv, campania #Fărăpenali este o iniţiativă şi a USR-ului. Dacă Iohannis greşeşte, altul la rând. Nu vreau un premier agramat. Nu poţi sta pasiv. Am avut şi mesaje anti această acţiune. Nu m-am gândit să intru în politică, dar parcă acum când văd toate astea, parcă îmi vine să las totul baltă şi să mă apuc", a declarat Manole.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel