Activistul Daniel Bodnar, care s-a luptat cu mafia pădurilor, în STARE GRAVĂ. A fost implicat într-un accident de circulație

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Activistul de mediu Daniel Bodnar a fost implicat într-un grav accident de circulație. Medicii suceveni se tem că acesta va rămâne paralizat de la brău în jos și l-au trimis de urgență la Iași.

Aseară, în jurul orei 02.30, activistul de mediu Daniel Bodnar a fost implicat într-un grav accident de circulație produs pe raza comunei Sucevița.

Daniel Ghinghiloschi (24 de ani) conducea autoturismul BMW deținut de Daniel Bodnar, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra volanului, a intrat în podeț și apoi în poarta unei case, impactul fiind unul extrem de violent, scrie Ziar de Suceava.

Cei doi au fost preluați de ambulanțe și duși de urgență la Spitalul Județean Suceava. Mai grav rănit a fost Daniel Bodnar care a fost diagnosticat cu "fractură de coloană lombară, paraplegie și fractură complexă la o gleznă”.

Daniel Ghinghiloschi a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs accidentul rutier, mai scrie sursa citată.

Daniel Bodnar, atacat de mafia lemnului

 

În urma cu o lună, activistul de mediu Daniel Bodnar a fost ținta unei noi agresiuni, de această dată cu efecte directe asupra sa. Înlăcrimat și plin de sânge, el a transmis, în direct, că a fost atacat și umplut de sânge de mafia lemnului, iar geamurile de la mașină i-au fost sparte.

Vezi aici detalii: Activistul Daniel Bodnar, plin de sânge. Atacat de tăietorii de lemne: „Voi sunteți asasinii! Mi-am dus familia din România să fie în siguranță“

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel