George Simion, REACȚIE după ce "bunul său prieten" a fost ATACAT de mafia lemnului: "Îl aștept în Parlament"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

George Simion, co-președintele AUR, a reacționat după ce prietenul său a fost atacat cu pietre de hoții de lemne. 

Activistul de mediu Daniel Bodnar a fost ținta unei noi agresiuni. Aseară el a fost atacat cu pietre în timp ce urmărea un transport de bușteni. Toată scena a fost transmisă live pe Facebook.

La puțin timp după acest episod, George Simion a postat un mesaj pe Facebook în care anunță că îi oferă lui Bodnar un post de consilier parlamentar pe probleme care țin de pădurile României.

"Bunul meu prieten, Bodnar Daniel, atacat cu pietre de hoții de lemne Ca viitor deputat, cer intervenția urgentă a autorităților, prea ocupate să reprime proteste. Totodată, îi ofer lui Daniel, dacă dorește, postul de consilier parlamentar pe probleme care țin de pădurile României", a scris George Simion.

Daniel Bodnar, atacat în timp ce urmărea un transport de lemne

 

Miercuri seară, Daniel Bodnar  în timp ce urmărea un transport de lemne care a intrat în curtea unui gater din Mălini, mașina lui a fost atacată cu pietre de către mai mulți indivizi.

Cioburile de la geamurile vehiculului i-au zburat în față tânărului, care s-a ales cu fața plină de sânge.

Acesta a plecat de la locul faptei, cerând ajutorul autorităților. El s-a îndreptat cu mașina spre Spitalul Fălticeni, înainte ca poliția să ajungă la locul sesizării. Ulterior a fost redirecționat spre Spitalul Județean Suceava pentru a se stabili dacă are leziuni oculare.

Această agresiune vine la o zi după ce mașina în care se afla activistul, alături de alți tineri care îl susțin, a fost tamponată intenționat, în trafic, între Frasin și Gura Humorului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel