Accidente în lanţ pe Autostrada Soarelui. 11 oameni răniţi după ce trei maşini s-au ciocnit

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:
captura video Digi24
captura video Digi24

Un nou accident a avut loc pe Autostrada Soarelui după carambolul în care au fost implicate peste 50 de maşini. De data aceasta, impactul a avut loc pe sensul de mers spre Bucureşti. Trei maşini s-au ciocnit. 11 persoane au nevoie de îngrijiri medicale.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A2 București-Constanța, la kilometrul 182+500 de metri, pe sensul către București, în zona localității Medgidia, județul Constanța, s-a produs o coliziune în care au fost implicate trei autoturisme. Potrivit primelor date, două persoane au suferit răni ușoare, fiind evaluate medical la fața locului. Traficul rutier este restricționat pe banda a doua, circulându-se prin dirijare pe banda de urgență și pe prima bandă.

Se estimează reluarea normală a traficului în 30-45 de minute.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi pe traseu pentru fluidizarea circulaţiei, să adapteze viteza la condiţiile de trafic şi să evite să se angajeze în efectuarea unor manevre riscante, cum sunt depăşirile coloanelor de autovehicule sau întoarcerile pe segmente de drum unde această manevră este interzisă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel