Accident violent în Satu Mare. Planul roșu de intervenții a fost activat. O femeie însărcinată și un bebeluș au ajuns la spital

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Foto: ILUSTRATIV
Foto: ILUSTRATIV

Patru persoane au fost rănite, astăzi, în localitatea Gherța Mică, județul Satu Mare, după impactul dintre trei mașini, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Satu Mare.

Potrivit ISU Satu Mare, autoritățile sunt în alertă, după ce trei mașini s-au ciocnit, în localitatea Gherța Mică, pe un drum județean.

Mai multe autospeciale de salvare au fost trimise la locul accidentului. A fost activat planul roșu de intervenții.

O femeie însărcinată și un bebeluș de 5 luni au fost între victimele accidentului. Potrivit bilanțului ISU Satu Mare, au fost transportate la spital cinci persoane, între care o femeie însărcinată și un bebeluș de cinci luni.

Femeia însărcinată are un traumatism la picior și dureri abdominale, iar copilul a suferit un traumatism cranian. Alte trei persoane au diverse traumatisme. Toate cele cinci victime au fost transportate la spital.

Cinci persoane au fost rănite, sâmbătă, în localitatea Gherța Mică, județul Satu Mare, după impactul dintre trei mașini, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Satu Mare, informează Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel