Accident pe autostradă în Ungaria: Dubă, acroșată de un șofer român vitezoman, care conducea un BMW

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Accident pe autostradă în Ungaria. Dubă, acroșată de un șofer român vitezoman, care conducea un BMW. Poza - budapestkornyeke.hu
Accident pe autostradă în Ungaria. Dubă, acroșată de un șofer român vitezoman, care conducea un BMW. Poza - budapestkornyeke.hu

Un accident rutier s-a produs, joi după-amiază, 29 noiembrie, pe autostrada M 5 din Ungaria. În impact au fost implicate o dubă Iveco Daily și un automobil BMW X5, condus de un român.

Joi după-amiază, o dubă Iveco Daily, care se mergea spre Szeged, a căzut într-un șanț pe marginea autostrăzii M5 în zona Táborfalva, după ce un automobil BMW X5 cu numere germane, dar condus de un român, a lovit-o din spate.

Vizibilitatea era destul de limitată din cauza ninsorii, iar românul circula cu 150 de kilometri pe oră, când a depășit duba care mergea încet.

Din cauza diferenței semnificative de viteză, șoferul român nu a mai putut frâna și BMW-ul  care s-a izbit în spatele dubei Iveco.

 

Din fericire, niciun șofer nu a fost rănit

 

După impact, șoferul dubei a pierdut controlul vehiculului, care a ieșit de pe autostrada și a căzut într-un în șanț, în timp ce BMW-ul a reușit să oprească pe banda de urgență.

Din fericire, niciun șofer nu a fost rănit. Șoferul dubei a reușit să iasă din epavă înainte ca pompierii să ajungă acolo. La rândul său, românul a fost luat la întrebări cum a putut să circule cu viteză în asemenea condiții meteorologice.

La fața locului s-au deplasat pompierii profesioniști din Dabas și pompierii voluntari din Lajosmiz, care au scos sub tensiune cele două epave. Circulația pe autostradă a fost restricționată pe o bandă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel