Accident mortal în Bihor: Un adolescent și o femeie au murit pe loc, după ce mașina lor a intrat într-un stâlp 

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:

Un accident rutier mortl s-a produs, luni seara, în Bihor. Un adolescent, de 14 ani, și o femeie, de 45 de ani, au murit la ieșire din Budureasa

Victimele se aflau, alături de alte două persoane, într-un autoturism care a părăsit carosabilul și a lovit un stâlp de electricitate. La fața locului au fost trimise mai multe echipaje de intervenție (poliție, pompieri, SMURD, ambulanțe). 

Două persoane rămăseseră încarcerate în urma impactului, preciza, la scurt timp după primirea apelului 112, sergent major Alina Butaci, de la ISU Crișana, scrie Bihoreanul.

Celalalte două victime, o femeie, de 49 de ani, și un copil, de 10 ani, au fost transportate la spital cu diferite răni, însă în stare stabilă. Polițiștii fac cercetări pentu a stabili circumstanțele în care s-a produs accidentul.

"În momentul sosirii forțelor de intervenție la locul producerii evenimentului, doi dintre pasageri, o femeie și un minor, se aflau în stop cardio-respirator. Echipajele medicale și pompierii militari paramedici au procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare în cazul celor două victime, însă, din nefericire, femeia și copilul nu au mai putut fi salvați, medicul declarând decesul acestora", a precizat sergent-major Alina Butaci, de la ISU Crișana. 

"Celelalte două victime (o femeie și un copil de 10 ani) au fost asistate medical și  transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Oradea", a mai spus Alina Butaci, de la ISU Crișana.

Un alt accident rutier grav s-a produs, luni după-amiază, pe DN1, la granița județelor Brașov și Sibiu. Din păcate, o femeie și un bărbat și-au pierdut viețile.

 

Tragedie a doua zi de Paște: Doi români au murit într-un accident rutier grav pe DN1

 

Potrivit ISU Brașov, în accident au fost implicate două autoturisme, care s-au izbit puternic între localitățile Ucea și Arpașu. Echipajele de intervenție au găsit două victime încarcerate, care au fost apoi scoase de pompieri. 

Cele două victime, o femeie, de 53 de ani, și un bărbat, de 20 de ani, erau în stop cardiac și resuscitarea nu a avut succes. Cele două persoane au fost declarate decedate de către personalul medical, potrivit ISU Brașov.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, accidentul a avut loc la kilometrul 261, traficul rutier fiind oprit în totalitate.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel