Accident între un microbuz cu români şi o camionetă. Sunt 13 victime, din care 9 au fost duse la spital

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
foto ILUSTRATIV
foto ILUSTRATIV

Mai multe persoane au fost rănite în urma unui accident rutier care a avut loc joi dimineaţa pe DN28, în localitatea Leţcani, între o camionetă şi un microbuz.

Potrivit coordonatorului SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu, în accident sunt 13 victime, dintre care patru au refuzat transportul la spital.

„Sunt patru pacienţi transportaţi la Spitalul Sf Spiridon, patru la Spitalul de Neurochirurgie şi unul de 16 ani la Spitalul de Pediatrie. Toţi sunt stabili”, a precizat Cimpoeşu.

Inspectoratului Situaţii de Urgenţă (ISU) Iaşi a informat că la locul intervenţiei acţionează trei autospeciale de intervenţie, patru echipaje de prim ajutor, trei echipaje de la SAJ şi echipaje ale poliţiei rutiere. Nu sunt persoane încarcerate.

 

Vezi și 

 

Italia. Un microbuz cu români s-a răsturnat: Mai multe victime

 

Un microbuz cu români la bord s-a răsturnat, pe 31 iulie, în Catanzaro, capitala regiunii Calabria din Italia.

O echipă a Detașamentului de Pompieri a comandamentului Catanzaro a intervenit, ieri, în jurul orei locale 19:30, pe Viale De Filippis în apropierea benzinăriei Q8 pentru un accident rutier.

Șoferul unui microbuz Opel Vivaro, cu nouă locuri, a pierdut controlul volanului și a ajuns pe banda opusă. S-a răsturnat pe carosabil, din motive încă în curs de investigare. Cinci pasageri de naționalitate română erau la bord. Ei au fost răniți ușor și încredințați personalului sanitar Suem118. Românii răniți au ajuns la spital cu două ambulanțe.

Intervenția pompierilor a ajutat la punerea în siguranță a traficului și a microbuzului. Poliția rutieră a fost la fața locului și au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a petrecut accidentul.

 

Microbuz cu români și trei mașini, implicate într-un accident la ieșirea spre Nădlac

 

Un microbuz de transport persoane şi trei autoturisme au fost implicate într-un accident, pe 1 august, în municipiul Arad, iar nouă răniţi au fost preluaţi şi transportaţi la spital.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, George Pleşca, a declarat că accidentul a avut loc la ieşirea din municipiu spre Nădlac, în faţa fostei fabrici Indagrara.

S-au deplasat la faţa locului mai multe echipaje ale Serviciului de de Ambulanţă Judeţean şi SMURD.

„Au plecat spre UPU trei victime cu trei ambulanţe şi cinci victime cu autospeciala de transport victime multiple. De asemenea, încă o victimă cu SMURD Terapie Intensivă Mobilă", a precizat Pleşca.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel