Accident ÎNFIORĂTOR pe litoral! Un român a MURIT, o femeie e în stare gravă la Spital (Video)

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Accident rutier grav, la ieșire de pe autostrada A2. Un om a murit după ce autoturismul în care se afla s-a răsturnat, iar o  altă persoană, o femeie, a rămas încarcerată.

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, joi, 3 septembrie a.c., la ieșire de pe Autostrada A4 pe sensul dinspre Agigea către Ovidiu, la kilometrul 11, în zona nodului de ieșire către DN 3 – Constanța, acolo unde a avut loc un accident rutier.

Potrivit reprezentanților Serviciului de Ambulanță Județean Constanța, în urma impactului, un bărbat a decedat, iar cea de-a doua persoană rănită, o femeie, a fost transportată la spital, cu traumatism abdominal. Femeia este conștientă la acest moment.

Cele două victime sunt soț și soție, de aproximativ 40 de ani. Bărbatul a decedat, iar femeia este rănită grav, cu traumatism abdominal, fiind transportată la spital.

Din primele informații, se pare că bărbatul a pierdut controlul autoturismului, iar acesta s-a răsturnat. Se efectuează cercetări pentru determinarea împrejurărilor producerii accidentului.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel