Accident grav lângă Aeroportul Mihail Kogălniceanu. Un bărbat a murit, alte două persoane, în stare gravă. UPDATE

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați vineri, 10 decembrie, să intervină la un accident rutier la ieșire din Mihail Kogălniceanu. Trei victime implicate. Din păcate, un bărbat de aproximativ 70 de ani a decedat la fața locului.

Din primele informații, ar fi vorba despre un accident rutier produs la ieșire din Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, în apropiere de aeroport. Două autoturisme au fost implicate, dintre care unul înmatriculat în Bulgaria.

Una dintre victime a rămas încarcerată. și a fost resuscitată de către cadrele medicale la fața locului.  Este vorba despre un bărbat de 73 de ani, șoferul uneia dintre mașini.

Alte două persoane au fost rănite. Cele două victime se aflau într-un Audi, înmatriculat în Bulgaria.

Evenimentul este în dinamică, vom reveni!

 

UPDATE, ora 17.00

Potrivit Serviciului Județean de Ambulanță Constanța, la accidentul de la Kogălniceanu au fost trei victime: „O victimă în stop cardio respirator. S-a efectuat protocol de resuscitare, dar din păcate fără rezultat și a fost declarată decedată. O victimă cu traumatism de membru superior și membru inferior. Cea de-a treia victimă  tot cu traumatism de membre. Cele două victime, conștiente și stabile, au fost transportate la Spitalul Județean Constanța“, a precizat medicul Diana Claudia Tatarici, purtător de cuvânt al SAJ Constanța.

„În cursul zilei de astăzi, în jurul orei 15.30, polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN2A, între localitățile Mihail Kogălniceanu și Ovidiu. 

Din primele cercetări, s-a stabilit faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de doi bărbați. 

În urma accidentului rutier a rezultat decesul unuia dintre conducătorii auto, în vârstă de 73 de ani, și vătămarea corporală a celui de-al doilea conducător auto, de 24 de ani, precum și a unui pasager de 17 ani. 

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală“, transmite Inspectoratul de Poliție Județean Constanța.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel