Accident grav între un microbuz cu români, un camion și un automobil. Două victime

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Accident grav între un microbuz cu pasageri, un camion și un automobil. Două victime
Accident grav între un microbuz cu pasageri, un camion și un automobil. Două victime

Un accident rutier a avut loc duminică pe DN 2, în județul Bacău. În coliziune au fost implicate un microbuz în care se aflau 7 persoane, un TIR și un autoturism. 

Potrivit ISU Bacău, accidentul a avut loc în comuna Săucești, satul Bogdan Vodă. În accident au fost implicate un microbuz cu 7 persoane, un TIR și un autoturism în care erau două persoane.

La fața locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă, descarcerarea și trei ambulanțe SAJ.

În urma impactului, două persoane din microbuz, cu vârste de 18 și 83 de ani, conștiente, sunt transportate la spital de către ambulanțele SAJ. Potrivit Centrului Infotrafic, traficul în zonă, pe DN 2 Bacău-Roman, se desfășoară dirijat, pe un fir. 

Vezi si:

 

Autocar cu 33 de persoane, răsturnat în Arad: s-a activat Planul roşu de intervenţieE

 

Accident grav în care a fost implicat un autocar plin cu români s-a petrecut, sâmbătă, în Arad. Cinci victime au fost transportate la spital, iar alte două primesc îngrijiri medicale la faţa locului, după ce un autocar în care se aflau 33 de persoane s-a răsturnat, sâmbătă seară, pe DJ 792C, în afara localităţii arădene Buteni.

Conform datelor comunicate de IGSU, în urma accidentului au rezultat şapte victime, cinci dintre acestea fiind transportate la spital în stare de conştienţă.

La acest moment, alte două persoane sunt asistate medical la faţa locului, arată sursa citată.

Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru optimizarea misiunii de răspuns, la nivelul judeţelor Arad şi Timiş a fost activat Planul Roşu de Intervenţie.

Astfel, la fata locului au fost trimise o unitate de terapie intensivă mobilă, o autospecială pentru transport victime multiple, 10 ambulanţe SMURD şi 6 ambulante ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Arad.

Totodată, alte 3 autospeciale pentru transport victime multiple de la ISU Timiş au fost trimise în sprijin, anunţă IGSU.

Conform datelor comunicate anterior de ISU Arad, autocarul este răsturnat pe partea stângă la un metru adâncime într-un şanţ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel