Accident grav în Vaslui: Trei mașini implicate, două persoane rănite

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Două persoane au fost rănite în urma unui accident produs, sâmbătă noaptea, pe DN 24 A, în comuna Soleşti, la intersecţia cu localitatea Şerboteşti, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui.

În accident au fost implicate trei autoturisme conduse de un bărbat în vârstă de 21 de ani din comuna Soleşti, un bărbat în vârstă de 34 de ani din municipiul Vaslui şi un bărbat în vârstă de 33 de ani, din comuna Soleşti.

"Conducătorii auto au fost testaţi alcoolscopic, rezultatul fiind negativ în cazul bărbaţilor de 21, respectiv 34 de ani, iar în cazul bărbatul de 33 de ani, a rezultat o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice. Se efectuează verificări în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului rutier", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Manoliu, citează Agerpres.

La locul producerii accidentului au fost trimise mai multe echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui.

Toate cele şase persoane implicate au fost evaluate medical şi monitorizate. Două persoane care prezentau politraumatisme au fost preluate de echipajele medicale şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui, victimele fiind conştiente şi stabile hemodinamic. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel