Accident GRAV în Prahova: O femeie a ARS de vie în mașina răsturnată de un șofer beat și fără permis

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un șofer beat și fără permis a provocat accidentul de joi dimineață, de pe DN1, în urma căruia o femeie a ars de vie. Mașina condusă de bărbatul de 32 de ani s-a răsturnat într-un șanț, iar șoferul a ieșit din interior și a fugit de la fața locului. 

Potrivit Poliției Prahova, accidentul s-a produs joi dimineață, pe DN1, pe sensul de mers către Ploiești, mașina răsturnându-se în afara drumului, pe partea stângă, după care a luat foc.

În interior a fost găsită o femeie, decedată, dar polițiștii au avut informația că alte două persoane s-au autoevacuat și au dispărut. Ulterior, polițiștii l-au găsit pe șoferul care era sub influența alcoolului și nu avea permis de conducere.

„În urma cercetărilor efectuate de către polițiști a fost identificată persoana aflată la volanul autoturismului implicat în accidentul de pe DN1A km54+500m. Acesta este un bărbat în vârstă de 32 de ani care, din cercetări, a reieșit faptul că nu deține permis de conducere. Totodată, în urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0.55 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore”, au anunțat polițiștii.

Cercetările sunt continuate de polițiști pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel