Accident GRAV în Italia: 6 mașini DISTRUSE și 12 victime, după ce un român a ratat o depășire. VIDEO

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Un tânăr român a provocat un accident grav pe o șosea din Italia, fiind implicate în total 6 mașini din care au rezultat 12 victime.

Un român este protagonistul unui accident incredibil petrecut în localitatea Brenta (provincia Varese), pe drumul provincial 47. Din primele cercetări se pare ca românul a apreciat greșit o depășire, declanșând un carambol în care au fost implicate șase mașini. 

Bărbatul nu s-a asigurat suficient în depăşire şi a intrat în coliziune frontală cu o maşină care venea pe sens opus. Românul se afla în mașină cu soția sa și copilaşul lor de 2 ani, aflat pe bancheta din spate, relatează portalul lavocedeltrentino.it.

Autoturismul condus de român, o Lancia Delta, se îndrepta spre Trento, a ratat o depăşirea unui minivan Volkswagen Sharan, care se îndrepta spre Levico, declanșând ciocnirea între alte 4 mașini, mai scriu jurnaliștii italieni. 12 persoane au fost rănite în accident, inclusiv fiica de 2 ani a românului care a provocat accidentul.

La locul accidentului au sosit rapid 6 ambulanțe, două 2 elicoptere, plus 4 departamente de pompieri și carabinierii.

În total s-au înregistrat 12 răniți grav, cu vârste cuprinse între 18 și 59 de ani, 7 bărbați și 5 femei, singurul aflat în situație critică fiind românul.

VIDEO

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel