Accident grav în Galați. O mașină a intrat în plin trei pietoni, pe trotuar

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un grav accident de circulație a avut loc marți în Galați. Într-o intersecție din oraș, o mașină a intrat pe trotuar și a lovit trei persoane. Cele trei victime au primit îngrijiri medicale și au fost transportate la spital.

Accidentul s-a produs într-o intersecție cu trafic intens. În prezent intersecția se află în șantier, întreaga zonă făcând parte dintr-un proiect de modernizare cu fonduri europene. Potrivit primelor cercetări, se pare că șoferul mașinii a încercat să evite o autoutilitară, a pierdut controlul volanului, iar autoturismul a ajuns pe trotuar și a lovit trei oameni.

Cele trei victime au numeroase contuzii și au primit îngrijiri medicale la fața locului. Ulterior, persoanele au fost transportate la spital pentru investigații amănunțite.

La fața locului s-au deplasat trei echipaje medicale, polițiști și pompieri. Șoferul va fi testat cu etilotestul și va fi audiat de polițiști. În acest caz va fi întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, informează Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel