Accident grav în Caraș-Severin: Cinci victime, între care şi doi copii

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un grav accident rutier a avut loc duminică, pe DN6, în localitatea Teregova din judeţul Caraş-Severin. Cinci victime, între care şi doi copii

Şoferul unei maşini a intrat, la un moment dat, pe contrasens şi a lovit frontal un autoturism care circula regulamentar şi care la rândul său a fost proiectat într-un altul. Cinci persoane, printre care şi doi copii, au fost rănite.

”În timp ce un bărbat de 52 de ani din Drobeta Turnu-Severin conducea un autoturism pe DN 6, în localitatea Teregova, la km 418+500 m, în direcţia Orşova, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, ar fi pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani, în urma impactului fiind proiectat într-un al doilea autoturism, condus de un cetăţean bulgar”, transmite IPJ Caraş-Severin.

Cinci persoane au fost rănite, printre care un copil de 9 ani şi un altul de 13 ani.

”În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a 5 persoane din cele 3 autoturisme, dintre care 2 minori, de 9 şi 13 ani şi conducătorul auto de 52 de ani, toţi fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri şi investigaţii medicale”, mai transmite IPJ Caraş-Severin.

În acest moment traficul rutier în zonă este restricţionat până la finalizarea cercetării la faţa locului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel