Accident grav în Bihor: Trei români au ajuns la spital. Traficul în zonă este blocat

Mihaela Horchidan |
Data publicării:
Două autoturisme implicate într-un accident pe DN 1 Cluj - Oradea; trei persoane au ajuns la spital
Două autoturisme implicate într-un accident pe DN 1 Cluj - Oradea; trei persoane au ajuns la spital

În această dimineață, s-a produs un accident pe DN 1 Cluj - Oradea, în localitatea Tinăud, judeţul Bihor, în urma căruia trei persoane au fost rănite și transportate la spital.

Trei persoane rănite în urma unui accident produs joi dimineaţă pe DN 1 Cluj - Oradea, în localitatea Tinăud, judeţul Bihor, au fost transportate la spital.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 1 Cluj - Oradea, în localitatea Tinăud, judeţul Bihor, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme.

Astfel, în urma impactului, au rezultat trei victime care au fost transportate la spital. Circulaţia rutieră a fost blocată pe ambele sensuri de mers, astfel că în zonă, valorile de trafic rămân ridicate. 

 

Cinci români, răniți în urma unei coliziuni în Timiș

 

Un alt accident grav a avut loc în această dimineață, în urma căruia cinci persoane au fost rănite. Impactul s-a produs pe Autostrada A1 Deva - Nădlac, pe sensul de mers Arad - Timişoara, în zona localităţii Giarmata, judeţul Timiş.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Autostrada A1 Deva-Nădlac, la kilometrul 504, pe sensul de mers Arad - Timişoara, în zona localităţii Giarmata, judeţul Timiş, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme.

Potrivit autorităților, în urma impactului dintre cele două autoturisme au rezultat cinci victime, cu leziuni uşoare din primele verificări. De asemenea, potrivit sursei citate, în acest moment se circulă doar pe o bandă, cealaltă fiind blocată. Același lucru se întâmplă și pe banda de urgență.


Coloana din spatele accidentului este de aproximativ 500 de metri, se circulă fluent, dar cu viteză redusă, mai informează Centrul INFOTRAFIC, scrie Agerpres.

 

Accident teribil cu trei mașini: O româncă moartă și alți cinci răniţi, între care un copil

 

Mai multe accidente au avut loc și seara trecută. Astfel, o femeie în vârstă de 54 de ani a murit, iar patru adulţi şi un copil au suferit răni minore într-un accident rutier care s-a produs, în localitatea Mogoşeşti Siret, în urma coliziunii a trei autovehicule.

Potrivit Inspectoratului Situaţii de Urgenţă (ISU) Iaşi, în urma accidentului o femeie a fost găsită încarcerată şi inconştientă.

„Persoana a fost descarcerată şi asistată medical de un echipaj SAJ. În ciuda manevrelor de resuscitare, femeia de 54 de ani a decedat. Celelalte victime, patru adulţi şi un copilm au fost transportate la spital cu traumatisme minore”, au informat reprezentanţii ISU Iaşi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel