Accident cumplit. Un tânăr a murit, iar altul se zbate între viață și moarte

Georgiana Dragomir |
Data actualizării: | Data publicării:
Accident grav cu trei victime, între care și doi copii
Accident grav cu trei victime, între care și doi copii

Un tânăr de 19 ani a murit, iar un altul de aceeaşi vârstă se zbate între viaţă şi moarte, după un accident groaznic în Blejoi, județul Prahova.

Impactul a fost atât de puternic,încât cei doi tineri au suferit răni grave și a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a fi descarcerați, transmite Antena 3. 

Din primele date ale polițiștilor, accidentul s-a produs  din cauza carosabilului umed şi a lipsei de experienţă. Șoferul de 19 ani a pierdut controlul direcţiei, iar maşina s-a izbit violent de un copac aflat pe marginea drumului.

Cei doi au fost scoşi de pompieri din maşina distrusă, iar medicii i-au intubat şi i-au transportat de urgenţă la spital. Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de medici, şoferul a murit.

Prietenul său se află în stare gravă la Spitalul Județean Prahova, dar sunt rezervați cu privire la starea sa. 

Poliţiştii rutieri au deschis o anchetă pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală gravă din culpă şi continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs tragedia, menționează sursa citată. 

Accident cumplit. Un tânăr a murit, iar altul se zbate între viață și moarte 

 

Polițiștii rutieri fac apel la conducătorii auto să respecte regulile de circulație și să le adapteze la condițiile meteo. În ultima perioadă, România a înregistrat accidente rutiere soldate cu victime. Viteza, conducerea sub influența alcoolului, utilizarea telefonului la volan sunt câteva dintre principalele cauze ale accidentelor.

Românii își pierd viața în acccidente și în afara granițelor. Două accidente foarte grave în care au fost implicați conducători auto români au avut loc duminică și luni în Italia. Acestea s-au soldat cu un mort și un rănit grav. Cătălin Constantin B., un român de doar 22 de ani și-a pierdut viața duminică, la ora 5 dimineața, într-o localitate din zona Treviso. Tânărul român conducea un autoturism marca BMW cu viteză deosebit de mare, a pierdut controlul autovehiculului într-o curbă și s-a izbit de un perete de beton, aflat pe marginea drumului

Oamenii legii au descoperit că Ionuț consumase alcool, din primele informații, în cantitate foarte mare, potrivit publicației trevisotoday.it preluată de stiridiaspora.ro. Echipele de prim-ajutor nu au mai avut ce face, Cătălin fiind găsit strivit între fiarele contorsionate ale mașinii. Motorul BMW-ului fusese aruncat la câțiva metri distanță, ceea ce arată viteza excesivă pe care o avea românul. 

[citeste si]

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel