Accident cumplit la Galați. Un bărbat a murit după ce tija unui asomator i-a intrat în ochi

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un bărbat de 35 de ani din județul Galați a murit după ce tija unui unui asomator i-a intrat în ochi. Accidentul s-a produs în timp ce victima încerca să repare arma utilizată pentru uciderea animalelor. La fața locului a fost trimis elicopterul SMURD, dar bărbatul nu a mai putut fi salvat.

Accidentul s-a produs miercuri în interiorul unei case din comuna gălățeană Ivești. Reprezentanții IPJ Galați au confirmat, că apelul la 112 a fost făcut în jurul orei 12.45.

Echipele medicale și polițiștii ajunși la fața locului au constatat că bărbatul se rănise în timp ce încerca să repare un asomator. Se pare că tija armei utilizate pentru uciderea animalelor a zburat și i-a intrat victimei în ochi. Bărbatul a murit la puțin timp de la producerea accidentului și nu a mai putut fi salvat de medici. La fața locului a fost trimis și elicopterul SMURD.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Ei continuă cercetările pentru a stabili cum s-a produs accidentul și de unde a fost achiziționată arma, informează Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel