Accident cumplit cu o mașină cu numere de Anglia, în Suceava: Trei bărbați au murit, iar unul este în stare gravă

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Trei bărbați au murit, iar unul a fost grav rănit într-un accident produs joi în zona de centură a municipiului Rădăuți, județul Suceava.

Șoferul unui Audi A6 cu numere de Anglia a ieșit cu mașina în decor. Autoturismul s-a răsturnat în rigola de la marginea șoselei.

ISU Suceava a anunțat că pompierii au intervenit joi în zona de centură a municipiului Rădăuți, acolo unde o mașină a ieșit de pe șosea.

Patru persoane au fost implicate în accident, iar la sosirea echipajelor de intervenție acestea erau în stare de inconștiență.

La fața locului au intervenit pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD, cu sprijinul a două echipaje SAJ.

Echipajele medicale au declarat decesul pentru trei victime, în timp a patra a fost transportată la spital.

Conform ISU Suceava, toate victimele sunt bărbați cu vârste cuprinse înrte 20 și 50 de ani.

Accident cumplit cu o mașină cu numere de Anglia, lângă Suceava

 

Bilanțul preliminar este înfricoșător. Din cei patru oameni care erau în mașină, trei sunt decedați, iar al patrulea, transportat în stare de inconștiență către Spitalul Județean Suceava.

Conform unor informații credibile, teribilul accident de la Rădăuți s-ar fi petrecut în timp ce autoturismul Audi A 6 era probat, pentru vânzare. În mașină erau doi români și doi ucraineni, ultimii fiind cei care intenționau să cumpere mașina.

Autoturismul rula cu viteză, iar șoferul ar fi tras de volan pentru a evita un biciclist. A fost momentul în care autoturismul Audi a fost scăpat de sub control. A urmat un adevărat dezastru. Mașina a ieșit în decor și s-a răsturnat în rigola de la marginea drumului.

Cei doi ocupanți din față, fără centuri de siguranță, au fost proiectați în afara mașinii, în timp ce ocupanții banchetei din spate au fost găsiți încarcerați de echipajul de descarcerare al pompierilor militari, potrivit  Monitorul de Suceava.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel