Accident Andronache. Șoferița care a omorât fetițele: "Am băut rom înainte să conduc. Mai bine muream eu decât fetele"

Bogdan Bolojan |
Data publicării:
video accident andronache
video accident andronache

Accidentul care a avut loc în cartierul Andronache din București a șocat o țară întreagă. Ies la iveală acum noi informații despre ce le-a declarat șoferița care a omorât cu mașina cele două fete. 

Șoferița care a provocat accidentul din cartierul Andronache din Sectorul 2 a recunoscut că a consumat alcool înainte să se urce la volan. Recunoașterea a venit însă abia acum, la câteva zile după accident, deși inițial aceasta spunea că nu a consumat alcool deloc, ci doar soțul ei, acesta fiind motivul pentru care ea se afla la volan. Mai mult decât atât, imediat după producerea accidentului, în momentul în care polițiștii i-au cerut să sufle în etilotest, aceasta a refuzat. Oamenii legii au condus-o la INML pentru prelevarea de probe biologice care au arătat adevărul pe care aceasta dorea să îl ascundă: alcoolemia din sânge era de 0.7. 

Inițial, femeia nu a fost arestată preventiv după ce spunea că îi pare rău, iar starea ei atât psihică cât și fizică, după accident era una precară pentru că a fost bătută cu bestialitate de familiile fetelor, imediat dupa accident. Nici soțul acesteia nu a scăpat de bătaie.

Accident Andronache. Șoferiță: "Am băut rom"

 

Astăzi, șoferița a recunoscut că a băut alcool și a specificat anchetatorilor și ce anume a consumat. Aceasta a povestit că a consumat rom înainte să se urce la volan. Totodată, ea spune că ar fi preferat să moară ea în locul fetelor pe care le-a omorât cu mașina. Explicația pentru accident rămâne în continuare aceeași: șoferița spune că nu era obișnuită cu mașina automată, fără ambreiaj și schimbător de viteze, pentru că ea făcuse școala de șoferi pe o mașină clasică. Acesta ar fi fost motivul pentru care, povestește femeia, ar fi încurcat pedalele.

În acest moment, femeia se află în arest preventiv. Ea a spus de asemenea procurorilor că nu va depune plângere împotriva familiei care a bătut-o imediat după producerea accidentului.

[citeste si] 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel