A venit iarna în România. Ninge abundent în mai multe zone

Narcis Popa |
Data publicării:

Ninge abundent pe o porțiune a Autostrăzii Soarelui, avertizează Infotrafic. În Vaslui, o mașină e blocată pe un drum din cauza viscolului puternic, iar un TIR nu poate înainta.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că în județul Prahova, ninge pe DN 1, între stațiunea Sinaia și limita cu județul Brașov, pe alocuri este zăpadă depusă pe carosabil.

În aceleași condiții de trafic se circulă și pe DN1A, între localitatea Cheia și județul Brașov. S-a depus, pe alocuri, un strat de zăpadă de 1 cm. Se acționează cu material antiderapant, trafic redus.

În județul Brașov, s-a depus un strat subțire de zăpadă, ninge ușor pe DN1 și DN 1A. Se acționează cu material antiderapant, trafic redus.

Pe DN7, în județele Argeș, Vâlcea și Sibiu, se circulă în condiții de iarnă, ninge continuu, însă traficul este redus la această oră. Se acționează cu material antiderapant.

Alte zone cu ninsoare 

 

Pe DN 2, pe raza județelor Bacău, Neamț și Suceava, circulația se desfășoară fără probleme, în condiții de iarnă. Valorile de trafic sunt reduse și se acționează cu material antiderapant.

Pe autostrada A1 București – Pitești nu sunt precipitații, traficul fiind redus, iar pe tronsonul Sibiu – Deva, carosabilul este umed, fără probleme de circulație.

Pe autostrada A2 București – Constanța, între București și Fundulea carosabilul este parțial umed, între Fundulea și Lehliu Gară ninge ușor, carosabilul fiind umed, iar între Lehliu Gară și Constanța ninge abundent, strat subțire de zăpadă depus pe carosabil. Se circulă în condiții de iarnă, traficul rutier fiind redus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel