A murit fostul prezentator tv Emanuel Isopescu

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Anunțul a fost făcut de fiica sa.

Fostul prezentator Emanuel Isopescu, în vârstă de 75 de ani, a decedat. Anunțul a fost făcut chiar de fiica acestuia pe pagina ei de Facebook.

”Drepții cu drepții, viii cu viii 3.08.1945-2.09.2020 Tătucă, rămas bun”, a scris Ioana Isopescu.

În 2011, Isopescu a suferit o operație dificilă la inimă și acuza într-o postare pe Facebook că s-ar fi infectat în spital cu clostridium difficile, o bacterie nosocomiala.

În luna iunie a acestui an, cunoscutul prezentator tv făcea un apel emoționant pe Facebook pentru a găsi pe cineva care să-l îngrijească contracost deoarece se deplasa cu mare greutate.
”Eu am crezut intotdeauna ca F.B. este un for al schimburilor informationale si al intrajutorarii. Am ajuns la mana voastra. Varsta, bolile si propria-mi inconștienta m-au lasat fara picioare.”, a scris Emanuel Isopescu, potrivit Hotnews..

Jurnalist Emil HosusuLongin a scris pe Facebook că Isopescu „E cel care mi-a deschis cariera de jurnalist în TVR, la Social, omul pe care îl știa oricine, în orice loc din România. M-a învățat multe, mi-a dat încredere și emisiuni. A fost un boier, un altruist, un ziarist excelent. Mi-a fost prieten, camarad și tovarăș de tenis de masă. Rămas bun, Șefule, mulțumesc frumos pentru tot!”, a scris Hossu-Longin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel