12 români arestați în Spania. Intrau în case nelocuite și furau tot, chiar și robineți și vase de toaletă

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Polițiștii din Valencia au destructurat o bandă de hoți români care jefuiau case nelocuite. Românii furau inclusiv robineții și vasele de toaletă. 

Agenții Poliției Judiciare a Comandamentului din Valencia (Spania) au destructurat o grupare infracțională specializată în jafuri prin efracție în locuințe nelocuite, conform informațiilor furnizate de publicația spaniolă Caso Abierto Levante.

În total, oamenii legi au reținut 12 indivizi de origine română, iar mai multe percheziții domiciliare au fost efectuate la locuințele lor, unde agenții Gărzii Civile au confiscat numeroase bunuri obținute din furturi, precum și sume de bani în numerar.

Una dintre aceste percheziții a avut loc în dimineața zilei de luni, 16 octombrie, în centrul orașului Valencia, într-un apartament de pe strada Joaquin Costa. Aici, reprezentanții Gărzii Civile au reținut unul dintre presupușii lideri ai acestei grupări infracționale.

Se presupune că toți cei arestați au fost implicați în spargerea imobilelor nelocuite sau folosite ca a doua locuință, de unde au sustras diverse obiecte, inclusiv robinete din baie sau bucătărie, precum și vase de toaletă.

Cele mai multe dintre infracțiunile de acest gen au avut loc în Valencia, precum și în provincia Castello.

În prezent, poliția efectuează o investigație amplă pentru a stabili dacă această grupare infracțională are legături cu alte jafuri comise în alte regiuni ale țării, mai scrie sursa citată.

 

------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din SPANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link:

-> https://chat.whatsapp.com/GS0fhMGHpuhLxn63v90nS4 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel