Ziua Armatei Române. Să-i cinstim pe cei 29 de militari români morți în teatrele de operațiuni. VIDEO

Gabriel Nuță-Stoica |
Data actualizării: | Data publicării:

Ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor: "Astăzi nu putem să nu ne gândim şi la cei 29 de militari români care au murit, din 1990, în teatrele de operaţii şi la familiile acestora"

Ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor, a declarat joi, după participarea la ceremonialul militar şi religios organizat la Monumentul de la Păuliş cu ocazia Zilei Armatei Române, că astăzi nu putem să nu ne gândim şi la cei 29 de militari români care au murit, din 1990, în teatrele de operaţii şi la familiile acestora.

"Mă gândesc cu deosebit respect şi profundă admiraţie la veteranii de război. Mă gândesc cu deosebit respect la veteranii din teatrele de operaţii. Toţi reprezintă o mare familie a Armatei României care, astăzi, îşi serbează Ziua, 25 Octombrie. Nu aş putea să nu mă gândesc cu pioşenie la cei care nu mai sunt între noi, care au căzut sub drapel. Doresc să vă reamintesc că după 1990, Armata României a pierdut 29 de militari în teatre de operaţii şi nu puteam să nu ne gândim la aceştia. Nu putem să nu ne gândim la familiile militarilor noştri, cu acelaşi respect şi deosebită preţuire", a spus Fifor.

Urmărește LIVE ceremonialul de la Carei:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel