Zi neagră la APIA. Trei funcționari români au decedat, în aceeași zi, la câteva ore distanță

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) este în doliu, după ce trei  funcționari au murit luni, 16 noiembrie. Irina Găgenel şi Radu Druică, Anca Georgeta Mascaş au plecat spre îngeri, a anunţat directorul APIA, Adrian Pintea.

Prima pierdere despre care s-a aflat a fost cea a directorului de la Direcția Juridică. ”Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură își exprimă profundul regret pentru dispariția prematură a colegei noastre Irina Găgenel, director al Direcției Juridice din cadrul aparatului central APIA. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace!”, a postat agenția despre funcționara care s-a stins la 53 de ani după ce a fost luată cu salvarea de la locul de muncă pentru că se simțea rău.

Din păcate, Radu Druică, șeful de serviciu din cadrul Serviciului Pregătire Personal, Direcția Management Resurse Umane, APIA aparat central, a decedat la doar 41 de ani, scrie agrointel.ro. ”Încă o veste tristă pentru colectivul Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură. După decesul doamnei director al Direcției Juridice, Irina Găgenel, un alt coleg și-a găsit astăzi sfârșitul într-un tragic accident de circulație pe raza județului Constanța: Radu Druică, șeful de serviciu din cadrul Serviciului Pregătire Personal, Direcția Management Resurse Umane, APIA aparat central. Drum lin către îngeri, Radu! Dumnezeu să te odihnească! Sincere condoleanțe familiei!”, a fost mesajul de condoleanțe pentru funcționarul pierit în accident.

În seara zilei, vestea tragică a fost anunțată chiar de directorul APIA, Adrian Pintea: ”Zi neagră pentru APIA! Colegii nostri din cadrul aparatului central Irina Găgenel şi Radu Druică, Anca Georgeta Mascaş (Centrul Județean Bihor) ne-au părăsit astăzi. Drum lin spre îngeri, dragii noştri colegi”.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel