Zeci de români și-au văzut moartea cu ochii. Aeronava Tarom, în care se aflau, la un pas de prăbuşire

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Pasagerii unui avion Tarom, care trebuia să aterizeze la Iaşi, au trecut, noaptea trecută, prin clipe de groză. Aeronava ce zbura pe pe ruta Hurghada (Egipt) – Iaşi a fost la un pas de prabuşire. Problemele ar fi apărut la scurt timp de la decolare, iar comandantul ar fi refuzat să întoarcă avionul sau să aterizeze pe un alt aeroport.

Aeronavă de tip YR-BGD, denumită „Deva” a fost la un pas să se prăbuşească noaptea trecută. Avionul se afla deasupra Istanbului, când problemele tehnice ar fi apărut la generator, care pur şi simplu a picat. La bordul aeronavei se afla şi un angajat din partea personalului tehnic, probabil deoarece acest tip de avion ar fi trebuit scos din funcţiune de mult timp, deoarece are aproximativ 27 de ani.

Pe tot parcursul zborului, din Egipt, până la Iaşi, avionul Tarom a avut mai multe turbulențe, care i-au făcut pe pasageri să treacă prin adevărate clipe de groază, scrie BZI.ro.

Într-un final, cu o întârziere de aproximativ o oră, aeronava a aterizat la Iaşi pe data de 1 mai 2021, în jurul orei 3:30. Când s-au văzut la sol, teferi, pasagerii au răsuflat uşuraţi şi şi-au dat seama că, de fapt, au trecut la un pas de moarte. Astfel, zeci de ieşeni s-au bucurat nespus că au reuşit să treacă de momentele de groază şi să ajungă acasă, la cei dragi. Reprezentanţii Tarom au fost contactaţi de reporterii BZI,  însă, până la această oră nu au oferit niciun răspuns.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel