Zeci de hoți au fost ARESTAȚI la Roma. Printre ei și un român

Eduard Pascu |
Data publicării:

Asaltați de numeroase plângeri pentru spargeri de apartamente, de mașini, furturi din magazine, poliția italiană a demarat o amplă operațiune de curățare a Romei de hoți. 

În ciuda perioadei de vară, care se apropie de sfârșit, hoții din Roma au continuat să "lucreze". În oraș au fost raportate numeroase spargeri, de la furturi în apartamente la furturi din magazine și furturi de și din mașini. Potrivit ultimului raport al Procuraturii 26 de persoane au fost arestate numai în ultima săptămână.

Ultimii cinci arestați, grație intervenției în timp util a poliției de stat în diferite zone ale capitalei, sunt un român, doi italieni, un rus și un sirian. Primul arestat, în ordine cronologică, este un român în vârstă de 35 de ani, cu mai multe condamnări anterioare.

Bărbatul se plimba pe străzile din centrul orașului și, când a văzut patrula poliției din Vescovio, a aruncat pe jos un portofel furat și a fugit. Acesta a fost urmărit de polițiști și arestat pentru furt.

Polițiștii de la secția de poliție din Spinaceto au fost chemați de personalul de supraveghere al unui magazin. În fața magazinului, agenții de supraveghere reținuseră un bărbat și o femeie, ambii italieni în vârstă de 64 de ani. Aceștia fursaseră o geacă în valoare de 1.500 de euro. Pentru a nu fi prinși, cei doi au desprins sistemul anti-furt de pe haină, iar apoi femeia a ascuns-o în interiorul unei rochii pe care o purta, neștiind că mai exista un sistem de alarmă antifurt ascuns în etichetă.

În Largo del Tritone, ofițerii de poliție au arestat un bărbat de origine rusă, în vârstă de 47 de ani, pentru jaf. Bărbatul, furase genți valoroase dintr-un magazin, a fost prins de personalul de pază.

Ultima persoană arestată a fost un sirian în vârstă de 29 de ani cu antecedente penale. Bărbatul a fost prins în flagrant delict de către ofițerii de poliție rutieră în timp ce căuta în interiorul unui vehicul parcat pe Via Anagni din Torpignattara. Polițiștii au găsit pe jos piatra folosită de străin pentru a sparge geamul. Arestat, el va trebui să răspundă pentru tentativă de furt calificat.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel