Zece militari confirmați cu noul coronavirus, în Arad

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Zece militari ai Batalionului 191 Infanterie Arad au fost confirmați cu noul coronavirus. Nouă dintre aceștia sunt internați în spitale, iar unul este în carantină la domiciliu.

Potrivit reprezentanților Ministerului Apărării, cei zece militari de la Batalionul 191 Infanterie Arad confirmați cu noul coronavirus sunt în stare bună.

"Sunt zece militari care au fost confirmați. Din păcate nici militarii nu sunt imuni la acest virus. A fost făcută ancheta epidemiologică, s-au luat toate măsurile care se impun, măsurile standard la nivel național. Vestea bună e că militarii sunt în stare bună. Nouă dintre ei sunt internați în diferite spitale, cu simptome ușoare și medii, unul dintre ei este este carantinat la domiciliu", a declarat Constantin Spînu, șeful Direcţiei informare şi relaţii publice din MApN, la Antena 3.

Acesta a precizat că în unitate au fost luate măsuri de dezinfectare a spațiilor și a tehnicii, dar și pentru protecția personalului.

De asemenea, au fost identificați contacții direcți ai militarilor, care au fostt izolați la domiciliu, unde sunt monitorizați de medicii de familie și de medicii de la unitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel